Guldblog.net

En god, lagret årgang 65'ers hallelujaer og hovsaer

Guldblog.net

En god, lagret årgang 65'ers hallelujaer og hovsaer

Papkasse poesi

"2020 bliver bare vores år, sagde jeg slut 2019 til min bedste ven. Men så begyndte uventede udfordringer at strømme ind til os begge. Ja, og Coronaen der rystede os alle i vores grundvold - vores dagligdag.

Jeg gjorde meget for at bevare min optimisme. Gik lange ture og nød roen på gaderne. Sendte smil ud i universet. Og så pludselig for nogle måneder siden blev smilene boomeranget lige tilbage i min favn.

Coronaen er stadig en bitch - det mener jeg også selvom jeg er forskånet for de værste følger den kan bringe. Men frk. Langsig har fået mod. Ja, nogle vil måske kalde det "blevet voksen". Kært barn har mange navne (men eskimo var ikke et af dem).

Denne kvinde der igennem mere end 30 år har kørt på gårsdagens bagstivert er endelig blevet ædru. Og jeg er stadig i gang med at fordøje denne lykkefølelse 💕🌙

Men det første skridt jeg tog i mit nye mods navn var jo at opsige mine trygge rammer i min nuværende lejlighed. Som nu er pakket i kasser.

Nu bliver det virkelig virkelighed. Om tre dage rykker jeg ind til smilets by.Til en ny start efter de seneste 20 år i denne skønne forstad - jeg tog lige en omvej til Galten fra 1993-2000 (hvilket er sket før, dog plejer det at være over Fyn).

Og jeg er så klar. Det har jeg været siden beslutningen for 2,5 måned siden. Og sindet har været pakket ned lige siden. Nu er de sidste skabe og skuffer tomme.

Hvorfor nu denne lange historie? At de er lange (historierne ikke brysterne) er jo ikke nyt fra denne side. Men under pakningen fandt jeg en lille pose med de mest fantastiske udmeldinger til mig fra en masse skønne quinds, der var med til at fejre min 50 års fødselsdag. Først på  boldbanerne med rundbold. Herefter i 70'er stil i selskabslokalet lige ved siden af.

Og som jeg har for vane - iflg. min mor - så stoppede jeg pakningen (i tidernes morgen oprydningen) og satte mig til at læse disse kort (dengang nyfundne glemte Basser eller Casanova Johnny). Og pludselig strøg tankerne til mit liv i Viby. Med børnene, med veninderne. Og i min unge dage, familien.

Tak til vidunderlige Viby. Her har jeg været baby, barn, teenager, ung kvinde og ikke mindst en moden kvinde. Men nu snupper jeg næste fase i smilets by (til en start 😉) med et hjerte der er fyldt af mod og ikke mindst kærlighed.

Og jeg vil formodentlig altid være en Vibypige by heart 💙 Viby har stadig sine skønne steder, sine skønne momenter og sine skønne mennesker.

Til jer der lige så en mulighed for at ånde lettet op - niksen, så nemt slipper I alligevel ikke ......."I'll be back" for nogle korte bemærkninger (kaffehygge, træning, fest) hos og med venner og veninder; samt den gode snak, en kold Top og onsdagsmenuen 💙